Slaapkamer

 • icon

  Schuifdeurkast in slaapkamer?

  Schuifdeurkast in de slaapkamer? Met een schuifdeurkast van Braas geeft u uw slaapkamer een nieuwe uitstraling. U kunt de schuifdeurkast in uw slaapkamer een eigen design geven. U heeft namelijk keuze uit talloze mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een spiegel (handig voor het kiezen van kleding), of kiest u voor de luxe uitstraling van glas? U kunt ook kiezen voor een schuifdeurkast uitgevoerd in meervlaksdeuren.

  Door het gebruik van hoogwaardige materialen, een gedetailleerde afwerking en vakkundig montage is een kwaliteitskast een garantie. Als u een schuifdeurkast voor in uw slaapkamer koopt, worden deze in ons eigen fabriek voor u op maat gemaakt en wij monteren de schuifdeurkast in uw slaapkamer.

  Volledig op maat

  Het is ook mogelijk om uw slaapkamer te voorzien van een volledig op maat gemaakte schuifdeurkast. Hiervoor kunt u uw wensen opgeven en wij maken dan uw schuifdeurkast op maat in onze fabriek. U kunt onder andere het model op maat laten maken, maar ook de kleuren en de accessoires kunt uzelf bepalen.

  Schuifdeurkast voor uw slaapkamer? Vraag advies!

  Een schuifdeurkast voor uw slaapkamer kiezen, kan lastig zijn. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden. Dat snappen wij. Neem daarom gerust contact op als u vragen heeft of als u vrijblijvend advies wilt.

 • icon

  Calculeer uw kast

  Voordelen Braas Schuifdeurkasten:

   Scherpe prijs
   Rechtstreeks uit de fabriek
   Volledig op maat gemaakt
   Grootste assortiment van NL

Slaapkamer