Specials

 • icon

  Specials

  Boekenkast, inbouwkasten, design meubel, tv meubel

  Een maatwerk boekenkast in een traditionele of moderne stijl, inbouwkasten in een nis met sfeerverlichting daarboven, een designkast, of een kastenwand in combinatie met een dressoir. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en bieden een passende oplossing voor boeken, tv`s en andere elektronische apparatuur.

  Op maat inbouwkast

  Wilt u de ruimte in uw kamer efficiënter benutten en tevens genieten van een prachtig kastmeubel? De specialisten van Braas Schuifdeurkasten ontwerpen de perfecte op maat inbouwkast voor u. Op basis van uw specifieke wensen wordt een design samengesteld, dat precies past binnen uw woonstijl en interieur.

  Een op maat inbouwkast kan voor vele doeleinden gebruikt worden en is bovendien te vervaardigen in vrijwel alle soorten en maten. Doordat inbouwkasten in of aan de wand worden gebouwd, nemen deze opbergsystemen geen of weinig extra ruimte in. Zo kunt u gemakkelijk en toch stijlvol profiteren van extra opbergruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. De vakmannen van Braas Schuifdeurkasten  adviseren u graag of stellen op basis van uw wensen een ontwerp samen. Elke op maat inbouwkast wordt met de hand gemaakt in onze werkplaats.

 • icon

  Calculeer uw kast

Specials