Schuifdeurkast op maat

 • icon

  Schuifdeurkast op maat

  Schuifdeurkast op maat laten maken, kan óók tegen een scherpe prijs. Bij Braas Schuifdeurkasten zijn vrijwel al uw wensen mogelijk. Uw op maat gemaakte schuifdeurkast komt bij ons rechtstreeks uit de fabriek, waardoor wij u een scherpe prijs kunnen bieden.

  Schuifdeurkast afstemmen op uw interieur

  Met een schuifdeurkast op maat heeft u enorm veel mogelijkheden. Ten eerste kunt u kiezen voor diverse soorten schuifdeurkasten, zoals een schuifdeurkast voor de slaapkamer of een schuifdeurkast voor het kantoor.

  Bovendien kunt u met een schuifdeurkast op maat nog alle kanten op. Hierdoor kunt u uw schuifdeur volledig afstemmen op uw interieur. Dat maakt het wel net zo compleet. Heeft u voorkeur voor een landelijke uitstraling of toch liever modern? Alles kan met onze verschillende kleuren en decors.

  Schuifdeurkast op maat met model

  Een schuifdeurkast op maat biedt ook de mogelijkheid om het model op maat te laten maken. Onze schuifdeurkasten worden in onze fabriek gemaakt, waardoor dit erg gemakkelijk kan. U geeft de hoogte, breedte en het aantal schuifdeuren door en wij maken het model van uw schuifdeurkast op maat. U heeft ruime keuze aan de modellen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze: schuifdeurkast met schuine deuren.

  Om het op maat maken van uw schuifdeurkast compleet te maken, kunt u ook nog kiezen uit schuifdeur accessoires, zoals: deuromrandingen en decoratiestrips.

  Laat uw wensen weten voor een schuifdeurkast op maat

  Uw wensen bespreken voor een schuifdeurkast op maat en vrijblijvend advies? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag om uw wensen werkelijkheid te maken. Een complete schuifdeurkast op maat tegen een scherpe prijs!

 • icon

  Calculeer uw kast

  Voordelen Braas Schuifdeurkasten:

   Scherpe prijs
   Rechtstreeks uit de fabriek
   Volledig op maat gemaakt
   Grootste assortiment van NL

Maatwerk