Paneeldeuren

 • icon

  Paneeldeuren

  Bent u op zoek naar schuifdeuren voor een kast of kastenwand en wilt u alle vrijheid om een geheel eigen creatie te maken? Dan heeft Braas Schuifdeurkasten vele mogelijkheden om met de paneeldeuren warmte of juist een eigen sfeer in huis te creëren door te spelen met materialen, vakindelingen, kleuren en stijlen. Voor de deurvulling kun je kiezen uit een vlak in een gestroomlijnde look of kies juist voor meerdere vlakken

  Braas Schuifdeurkasten kent een diversiteit aan mogelijkheden door verschillende aluminium omlijstingen te combineren met een deurvulling van een 10 mm dik spaanplaat paneel. De paneelvullingen kunnen eindeloos worden gecombineerd in houtkleuren, fantasiekleuren en uni-kleuren.

  Bent u op zoek naar iets totaal anders? Combineer de paneelschuifdeur dan met glas en spiegels. Zo creëert u een unieke paneeldeur volledig naar eigen wens!

  Ook kunt u voor de deurvulling kiezen uit een vlak in een gestroomlijnde look of  juist voor meerdere vlakken waarbij wij door toepassing van decoratiestrips een vakverdeling kunnen aanbrengen in uw paneelschuifdeur.

   

 • icon

  Calculeer uw kast

Paneeldeuren